Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Imblanzirea Bestiei" by Elizabeth Hoyt # Book PDF Kindle ePub Free

Imblanzirea Bestiei

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Imblanzirea Bestiei
  • Author : Elizabeth Hoyt
  • Release Date : January 25, 2016
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2900 KB

Description

Singuraticul Sir Alistair Munroe a preferat să se ascundă în castelul lui izolat după întoarcerea din Colonii, marcat fizic și sufletește de războiul la care a participat și de ororile pe care le-a văzut și suferit. Însă când o frumusețe misterioasă apare pe neașteptate la ușa lui și îi propune să o angajeze, pasiunile pe care și le-a reprimat ani la rând încep să se trezească la viață.
Fugind de greÈ™elile trecutului, Helen Fitzwilliam ajunge de la luxul unei reÈ™edinÈ›e în Londra È™i de la strălucirea petrecerilor din înalta societate, la un castel dărăpănat din ScoÈ›ia… È™i la o slujbă de menajeră. TotuÈ™i, Helen este decisă să înceapă o nouă viață È™i nu are de gând să lase mizeria È™i dezordinea – È™i un bărbat ursuz È™i lipsit de maniere – să o alunge din refugiul pe care È™i l-a găsit în sfârÈ™it.
Sub înfățiÈ™area de o frumuseÈ›e uluitoare a lui Helen, Alistair descoperă o femeie curajoasă È™i senzuală, care nu se crispează la vederea cicatricilor lor. ÃŽnsă chiar când începe să spere că în viaÈ›a lui mai poate să-È™i facă loc adevărata dragoste, trecutul lui Helen amenință să-i despartă cu violență. Acum, Frumoasa È™i Bestia trebuie să lupte pentru singurul lucru pe care nu credeau că o să-l mai găsească vreodată – o fericire până la adânci bătrâneÈ›i


PDF Books "Imblanzirea Bestiei" Online ePub Kindle